Benvinguts al portal web del CENTRE INTEGRAT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL NÀUTICOPESQUERA de Palma
               Logosf c         FGF3         DGP6      FPsf 

 

capcatedral

CICLES FORMATIUS

En aquest espai podeu trobar tots aquells títols de Formació Professional que s'oferten al nostre centre, així com tota la documentació necessària, el procés d'admissió, matrícula, ...

 

ADMISSIÓ

Aquí podeu trobar informació relativa als processos d'accés a la Formació Professional i de selecció d'alumnat i professorat en l'ambit ocupacional

 

 

bulbocastell

CERTIFICATS

Aquí podeu trobar accions formatives ofertades pel SOIB, corresponents a Certificats de Professionalitat del món marítim: cursos de Certificats complets o moduls formatius.

 

biblio2

ESPAI DOCENT

En aquest espai podeu trobar diferents recursos relacionats amb la navegació i les màquines, així com diferents enllaços i noticies relacionades amb nàutica els quals us poden ser d'interés.

EL CENTRE

EL CENTRE

En aquest espai podeu trobar informació relativa al centre com pot ser la història, la localització, horaris i les instal·lacions perquè conegueu un poc més sobre nosaltres.

 

Erasmus 2021

  ERASMUS +

En aquest espai trobareu informació relacionada amb la nostra participació al programa europeu

STCW1

ESPECIALITATS STCW

En aquest espai podeu trobar els diferents cursos d'especialitat marítima STCW com els de formació bàsica de seguretat i protecció marítima entre d'altres.

 

far

POAP

En aquest espai pots trobar l'assessorament i atenció personalitzada sobre els dos sub sistemes: Formació Professional del Sistema Educatiu i Formació Professional per a l'Ocupació.