PROCÉS D'ADMISSIÓ CICLES FORMATIUS CURS 2021-2022 (CLICAU AQUÍ)

 VIDEO D'ORIENTACIÓ SOBRE L'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE MARITIMOPESQUERA

Llistat definitiu de sol·licituds del cicle de Grau Mitjà de Tècnic en Manteniment i control de la maquinària de vaixells i embarcacions (Publicat el 20-07-2021).

Llistat definitiu de sol·licituds del cicle de Grau Superior de Tècnic superior en Organització del manteniment de maquinària de vaixells i embarcacions (Publicat el 20-07-2021).

Llistat definitiu de sol·licituds del cicle de Grau Superior de Tècnic superior en Transport marítim i pesca d'altura (Publicat el 20-07-2021).

Llista d'espera de sol·licituds del cicle de Grau Mitjà de Tècnic en Manteniment i control de la maquinària de vaixells i embarcacions (Publicat el 21-07-2021).

Llista d'espera de sol·licituds del cicle de Grau Superior de Tècnic superior en Organització del manteniment de maquinària de vaixells i embarcacions (Publicat el 21-07-2021).

Llista d'espera de sol·licituds del cicle de Grau Superior de Tècnic superior en Transport marítim i pesca d'altura (Publicat el 21-07-2021).

Documents de matrícula per els alumnes amb reserva de plaça definitiva:

- Full de Matrícula.

- Annex 1.

- Annex 2.

- Compromís d'adhesió a un Cicle Bilingüe (Tècnic en Manteniment i control de la maquinària de vaixells i embarcacions).

 NOTA IMPORTANT: ELS ALUMNES MENORS D'EDAT HAN DE DUR TOTS ELS DOCUMENTS ANTERIORS SIGNATS PER ELS SEUS PARES, MARES o TUTORS/ES LEGALS.

 

Ofertes de treball

 

Cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea