Informació General Erasmus+

Erasmus+ és el programa europeu en els àmbits de l'educació, la formació, la joventut i l'esport per al període 2014-2020.

Erasmus + s'estructura en les següents accions:

  • Acció Clau 1 (mobilitat de les persones per motius d'aprenentatge)
  • Acció Clau 2 (cooperació per a la innovació i la transferència de bones pràctiques)
  • Acció Clau 3 (suport a la reforma de polítiques).

EuroFP Balears IV és un projecte de consorci Erasmus + KA102 (Acció Clau 1 sector Formació Professional) coordinat per la Direcció General d'FP i Formació del Professorat, en el qual participen més de 40 centres educatius públics i concertats de les Illes Balears que imparteixen CFGM.

Aquest projecte va ser seleccionat pel Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) en la Convocatòria de Propostes del Programa Erasmus de 2017, i va ser finançat amb un total de 228.982 €.

Gràcies a aquest projecte, els centres participants poden oferir al seu alumnat i professorat les següents beques de mobilitat, finançades íntegrament amb fons europeus del programa Erasmus +:

  • Alumnes de CFGM: beques d'entre 5 i 10 setmanes per cursar part del mòdul FCT a empreses estrangeres.
  • Professors de CFGM: beques d'una setmana per fer períodes d'observació (job shadowing) a l'estranger.
  • Centres: ajudes perquè el professorat del centre es pugui desplaçar a l'estranger per preparar o supervisar les pràctiques dels alumnes.

ERASMUS +

En aquest espai trobareu la informació relacionada amb la nostra nova incorporació al projecte de la comunitat europea Erasmus+

 

Cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea