Els inicis del centre daten de l'any 1802. Durant aquest llarg període la titularitat del centre ha anat canviant, els darrers titulars del centre han estat l'Institut Social de la Marina i anteriorment la Cambra de Comerç Indústria i Navegació de Mallorca i Eivissa. Al llarg d'aquests anys el centre ha anat canviant de denominació i de domicili, mantenint-se en la línia de la formació nàutica.

Som l'únic centre específic de formació professional nauticopesquera de la nostra comunitat autònoma, també som l'únic centre públic homologat per a impartir títols i certificats d'especialitat marítima, en aquest sentit donam suport a la formació marítima impartida a Eivissa i a Menorca.

Estem ubicats a Palma, al carrer Dic del Oest, s/n, allunyats del nucli urbà els veïns què ens envolten són el Museu Militar de Sant Carles, un petit edifici d'oficines i la línia de costa on s'inicia el Dic de l'Oest. Disposa d'un bon servei de transport públic, l'autobús que para davant el centre, comunica el port amb l'aeroport i discorre per les principals vies de la ciutat, als voltants del centre hi ha aparcaments disponibles en número suficient.

 

 

Adreça:  Dic de l'Oest, s/n
     Palma de Mallorca (Illes Balears)
     España
     07015
Telèfon:  971700068

Fax:  971700967

 Línea 1 de la EMT

Horaris

SECRETARIA

Dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h

DIRECCIÓ

Dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h

ORIENTACIÓ

Dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h

Instal·lacions

 

Cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea