Els inicis del centre daten de l' any 1802 . Durant aquest llarg període la titularitat del centre ha anat canviant, els darrers titulars del centre han estat lInstitut Social de la Marina i anteriorment la Cambra de Comerç Indústria i Navegació de Mallorca i Eivissa. Al llarg d'aquests anys el centre ha canviat de denominació i domicili, mantenint-se a la línia de la formació nàutica.

Com a CENTRE INTEGRAT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL (CIFP) s'imparteixen les ofertes formatives referides al Catàleg nacional de qualificacions professionals que condueixen a l'obtenció de títols de formació professional i certificats de professionalitat.

Estem ubicats a Palma, al carrer Dic de l'Oest, s/n, allunyats del nucli urbà els veïns del qual ens envolten són el Museu Militar de Sant Carles, un petit edifici d'oficines i la línia de costa on s'inicia el Dic de l'Oest. Disposa d'un bon servei de transport públic, l'autobús que davant del centre, discorre per les principals vies de la ciutat, als voltants del centre hi ha aparcaments disponibles en nombre suficient.

Horaris

SECRETARIA

Dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h

DIRECCIÓ

Dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h

ORIENTACIÓ

Dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h

Instal·lacions

                     es cofinanciado por la union europea pos